Piscina

Campanar

Centro Acuático Requena

Divisió

Sords

image slider
Coneix la Federació
jqeury image slider
Piscina Coberta Campanar
responsive image slider
Escoles esportives
touch swipe image slider
Competicions
touch swipe image slider
Hospi Esport
touch swipe image slider
Aplicació Android
FESA
Consulta les activitats programades per a aquest mes.
+
+
+
+
+
Trofeo Olimpia
Coneix la Federació
Piscina Campanar
Piscina Coberta Campanar
Silla
Escoles esportives
Medalla
Competicions
Hospisport
Hospi Esport
Android
Aplicació Android
FESA
Segueix-nos a Twitter: @fesavalencia
Segueix-nos a
App
Mòbil
App
Android
banner slider
Coneix la Federació
jquery banner slider
Piscina Coberta Campanar
responsive banner slider
Escoles esportives
touch swipe banner slider
Competicions
touch swipe banner slider
Hospi Esport
touch swipe banner slider
Aplicació Android
FESA
Practica esport a les nostres escoles
Centres Aquàtics
de
de
FESA
NOTICIA DETALLADA
05-07-2019
LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB F.ES.A.

Aqui-ponemos-descripcion-foto


          Ahir, la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; i la presidenta de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), Pilar Javaloyas, van firmar un conveni amb la finalitat d’establir mesures de col·laboració, coordinació, promoció i foment de la inclusió de l’alumnat, personal d’administració i serveis (PAS), personal docent i investigador (PDI) i persones associades a la FESA amb discapacitat, en les activitats fisicoesportives coorganitzades per ambdues entitats.

          

          La inclusió es realitzarà mitjançant dos programes. Un primer, les Escoles Esportives inclusives, adaptades i/o específiques d’Esports Adaptats i, en segon lloc, mitjançant la creació d’una oferta d’activitats formatives que permeten el desenvolupament de plans, programes i projectes per a la promoció i el foment de l’esport adaptat en col·laboració del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

          

          D’aquesta manera, amb aquest conveni, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i el Servei d’Educació Física i Esports de la UV es comprometen a la codirecció tècnica d’activitats esportives entre la població amb discapacitat, a organitzar cursos de formació en l’àmbit de les seues competències i interessos. L’acord que comptarà amb una vigència de dos anys determina que la Universitat de València es compromet a la creació de programes esportius per a persones, membres de la comunitat universitària amb discapacitats físiques, paralítics cerebrals, cecs i deficients visuals, sords i/o amb discapacitats fisiològiques en totes les seues modalitats, a les seues instal·lacions esportives i a altres llocs que es puguen cedir amb aquesta finalitat.

          

          La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre ha assenyalat que "aquest conveni és necessari, ja que som una universitat que treballa per la inclusió a través del nostre servei d'integració i que compta amb més de 1.100 estudiants amb algun tipus de discapacitat. Un col·lectiu, com qualsevol altre, per al que l'esport és una activitat fonamental en les seues vides." A més, també ha remarcat que "aquest conveni garanteix que les persones en discapacitat tinguen els recursos necessaris que necessiten per a practicar els diferents esports adaptats i permet donar un pas més per aconseguir una justícia social real."

          

Más información en el siguiente enlace.


Inicio Ver todas las noticiasProyecto subvencionado por la Generalitat Valenciana.
Inicio Inicio

www.fesa.es pagina principal

C/ MONESTIR DE POBLET, 30 y 32 BAJOS - 46015 VALENCIA - TELEFONO 963465726 - FAX 963483756